wenkbrauwen

Hoe gebruik ik browextender?

Browextender

Heeft u van nature uit weinig wenkbrauwen?  Heeft u misschien vroeger te veel geëpileerd en daardoor weinig wenkbrauwen meer?  Misschien een ongeluk gehad met als resultaat een litteken in de wenkbrauwen?  Of u wilt misschien gewoon uw wenkbrauwen donkerder of meer ingekleurd hebben?

Lees dan zeker deze blog!

images-4

 

Wat is het?

De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwharen of haperingen/ littekens in de wenkbrauw. Het is alsof je in één keer honderden haartjes toevoegt, waardoor een heel natuurlijk effect ontstaat. In combinatie met de fixeergel zien de fiberhaartjes eruit als echte wenkbrauwharen en zijn ze niet van echt te onderscheiden. Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er ook mee zwemmen. Ook te gebruiken als wenkbrauw poeder.

images-3

 

Hoe werkt het?

Eenvoudig aan te brengen;
Met een beetje handigheid kun je binnen 1 minuut een verbluffend resultaat behalen.

1. haperingen/littekens in de wenkbrauwen: Breng de Fixing Gel aan op de open plekjes in de wenkbrauw. Breng daarna deppend de fiberhaartjes met het pennetje of het applicatiekwastje aan op de Fixing Gel. Het teveel aan haartjes kan met de speciaal bijgeleverde Brow Remover verwijderd worden.

2. geen wenkbrauwen: Gebruik het sjabloon uit de verpakking en plak dit op de juiste plek boven het oog (je kunt het sjabloon meerdere keren gebruiken). Vul de wenkbrauwen nu met de Fixing Gel en breng vervolgens met deppende beweging de fiberhaartjes aan.

3. ‘normale’ wenkbrauwen die je wilt accentueren: Gebruik de BrowExtender direct uit het flesje met de applicator op de wenkbrauwen om zo vollere wenkbrauwen te creëren.

 

De kleuren:

caramel, capuccino, espresso

 

Heeft u vragen of wilt u het testen?  mail naar info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *