permanente make up malle

Waarom kiezen voor permanente make up?

Waarom zou jij moeten kiezen voor permanente make up?

De reden waarom iemand kiest voor permanente make up is zéér uiteenlopend, alsook de leeftijd.  Ik heb klanten van 18 jaar, soms 16 (met toestemming van de ouders) , maar eveneens klanten van in de 90.  De oudste klant was 94!

Dus voor de leeftijd hoef je het niet te laten, maar waarom er dan wel voor kiezen?

  • Tijdbesparing

De meest voorkomende reden is tijdsbesparing.  In deze hectische tijd van presteren op werk, op tijd op werk geraken, files, sport & hobby’s in combinatie met het gezin en kinderen kiezen veel mensen ervoor om permanente make up te laten plaatsen.  Dit om ’s morgens toch wel enkele uurtjes te kunnen besparen.

tijdsbesparing

  • Slecht zicht

Een andere veel voorkomende reden is dat het zicht verminderd.  U moet gaan brillen en dan is het moeilijk om een lijntje aan de ogen te trekken.  Permanente make up brengt dan de oplossing.

permanente make up bril

  • Hobby’s

Klinkt misschien op het eerste zicht raar, maar veel hobby’s zorgen ervoor dat de keuze voor permanente make up wordt gemaakt.  Zwemmen, fitness, paardrijden, enz… sporten waar water en zweet aan te pas komen zorgen ervoor dat uw gewone make up uitloopt.  Permanente make up is de beste waterproof make up die er bestaat!

uitlopende make up

  • Weinig of geen natuurlijke wenkbrauwen

Vroeger was het de mode om de wenkbrauwen zo fijn te epileren dat uiteindelijk de haarfollikel uitgeput geraakte met als resultaat dat er uiteindelijk zo goed als geen natuurlijke wenkbrauw meer overblijft.  Een andere reden kan ook hormonaal zijn of door ziekte.  Weinig mensen kunnen zelf een mooie, natuurlijk ogende wenkbrauw tekenen, vandaar de keuze voor permanente make up.  De nieuwste technieken voor permanente make up voor de wenkbrauwen geven u een zéér natuurlijke wenkbrauwen.

permanente make up wenbrauwen

  • Onregelmatige lipvorm of weinig gekleurde lippen

Wanneer u van nature uit weinig kleur hebt in de lippen is een full-lips permanente make up een aanrader.  Uw lippen krijgen zo een mooie natuurlijke kleur die altijd blijft zitten.  Ook de lipvorm kan gecorrigeerd worden en geaccentueerd worden.  U krijgt mooi gevormde lippen die een vol uitzicht hebben.  Nog een voordeel: uw permanente make up van de lippen blijft niet aan een glas of tas hangen…

permanente make up lippen

  • Geen held in het aanbrengen van make up?

Hoe handig is het dan om permanente make up te hebben?  U staat op en bent mooi opgemaakt.  U gaat sporten en uw make up blijft mooi zitten.  Elke dag weer, dag in dag uit, mooi opgemaakt.  Niet overweldigend, maar gewoon uw natuurlijke schoonheid die geaccentueerd wordt.  Daarvoor zou u permanente make up moeten laten plaatsen!

foute make up

Genoeg redenen om te kiezen voor permanente make up.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp?  Mail ze naar info@bodyhealth.be of maak een afspraak voor een intakegesprek, dan bespreken we de mogelijkheden voor u.

http://www.youtube.com/watch?v=6SeEh15ynVA

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *