3D wimpers

Zijn wimperextentions slecht?

wimpers voor na

Zijn wimperextentions slecht?

Ik kan hier op 2 manieren op antwoorden:

  • nee, wanneer deze door een professional worden gezet met goede producten is er niets slecht aan
  • ja, wanneer dit onprofessioneel wordt gezet

Hoe weet je nu of je bij een professional bent?
Wel, wimperextentions (one-by-one) worden niet op een half uur gezet.  Een nieuwe set neemt gemakkelijk 1u tot 1,5u in beslag, een bijwerking zo’n 45min à 1u.  Het is niet iets dat je rap rap even erop zet.  Belangrijk is dat er echt zoveel mogelijk natuurlijke wimpers worden voorzien van een extentions, dit voor een langdurig resultaat.  Ook speelt de conditie van de natuurlijke wimper een rol.  De wimperextentions dient hierop aangepast te worden qua lengte en dikte.  De specialiste zal u normaal hierover informeren.

Wat betreft de gebruikte producten werkt een specialiste het beste met gespecialiseerde firma’s, dwz een firma die enkel extentions verkoopt en dus niet een firma die vannalles en nog wat doet en dus extentions er ook maar even hebben bijgenomen.  Deze firma’s weten hoe alles moet, wat kan en wat niet.  Hoe weet u nu dat een specialiste hiermee werkt?  Simpel!  Vraag gewoon van welk merk de extentions zijn en google.  Gegarandeerd dat je de site van dit merk vind.

Wat ook kan helpen is gewoon de prijslijst bekijken van het betreffende salon.  Biedt zij meer dan 1 wimperbehandeling aan, dan ben je zeker van een gespecialiseerd instituut.

Wat betreft de prijzen merk je op internet heel wat verschillen.  Hou in je achterhoofd dat goedkoop vaak ook duurkoop betekend.  Gespecialiseerde zaken zullen voor een nieuwe set one-by-one extentions rond € 90,00 zitten.  Zit de prijs hier ver onder, bezin dan eer je begint.  Meestal zijn dit instituten/personen die dit snel even bij willen doen en dit zal ten koste gaan van uw wimpers!  Uw natuurlijke wimpers zullen idd beschadigd geraken, na verloop van tijd groeien deze wel terug, maar leuk is anders.

Heeft u nog vragen of wenst u een wimperbehandeling?  Mail naar info@bodyhealth.be

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *