PMU

De beste waterproof make up!

PMU

DE BESTE WATERPROOF MAKE UP = PERMANENTE MAKE UP
U maakt u ‘s morgens mooi op, vertekt naar het werk en ziet halverwege de dag dat uw make up niet meer zit daar waar u hem aanbracht?  U gaat zwemmen of naar de sauna, loopt plots voorbij een spiegel en merkt op dat u van die “pandabeer-ogen” heeft?  Niet echt flatterend hé?

Permanente make up brengt voor u de oplossing alsook voor diegenen die minder goed zien of gewoon weinig tijd hebben.

WAT IS PERMANENTE MAKE UP?
Een betere naam voor permanente make up zou eigenlijk semi-permanente make up zijn, want deze make up blijft niet eeuwig zitten.  Na verloop van tijd zal deze gaan vervagen en zelfs helemaal verdwijnen, dit hangt af van uw levensstijl (veel zon ed) alsook van de celvernieuwing in uw huid.

U kan het vergelijken met een tattoo, maar de techniek, apparatuur, pigmenten & naalden verschillen.

Het doel van permanente make-up is het accentueren van uw natuurlijke schoonheid.  Kleine correctie aan de wenkbrauwen of lippen kunnen uitgevoerd worden.
U ziet er op elk moment van de dag mooi uit, zelfs wanneer u uw gewone make up verwijderd (oogschaduw, foundation, enz.)  is uw gezicht niet “kaal”.  Door de permanente make up blijft uw gezicht sprekend!

HOE GAAN WE TE WERK?
Wanneer u er aan denkt om permanente make up te laten plaatsen kan u een afspraak maken voor een intake gesprek.  We bespreken dan de mogelijkheden en u kan al uw vragen stellen.
Bent u reeds overtuigd dan kan u ervoor kiezen om een afspraak te maken voor de plaatsing van de betreffende permanente make up.

We vullen dan samen een fiche in om meer inzicht te krijgen in uw wensen alsook de medische gegevens.  Wanneer alles besproken is en u gaat akkoord met de plaatsing, start de behandeling.

Allereerst breng ik een verdovende crème aan, die laten we zo’n 10-tal minuten inwerken.  De wenkbrauwen en lippen worden dan voorgetekend en dan begint de pigmentatie.

 

PMU WBPMU OGENPMU LIPPEN

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *