Unknown-12

Wimpers na extensions

Hoe zien je wimpers eruit na wimperextensions?

Dit hangt eigenlijk volledig af van jezelf!  Wanneer u niet zit te prutsen aan de extensions en ze niet zelf probeert te verwijderen dan zien je wimpers er perfect uit.

Wat moet je doen:

  1. gebruik aangepast producten voor uw wimperextensions.  Er is een speciale reiniger, mascara en zelfs oogpotlood dat geen invloed heeft op jouw extensions
  2. uw wimpers versterken tijdens extensions kan met de speciale coating.  Deze coating geeft extra bescherming aan je extensions en voed tegelijkertijd je natuurlijke wimpers zodat ze sterker worden.  Zo hebben ze meer kracht om de extensions te dragen.
  3. Wil je stoppen met extensions?  Laat deze dan professioneel verwijderen, zo trek je geen natuurlijke wimpers uit.
LVL wimperlift voor & na

LVL wimperlift voor & na

Wanneer u stopt met wimperextensions lijken je natuurlijke wimpers altijd korter en minder.  Waarom?  

Heel simpel je bent al die tijd gewoon geweest van extensions te dragen.  De extensions zijn langer dan je natuurlijke wimpers, zijn dikker dan je natuurlijke wimpers en zijn zwarter dan je natuurlijke wimpers.  Om het verschil een beetje te neutraliseren raad ik aan om na de verwijdering een wimperlift te ondergaan.  Hierbij worden je natuurlijke wimpers gekruld en gekleurd waardoor ze toch meer opvallen.  Ze krijgen tevens extra voeding wat ten goede komt voor je natuurlijke wimpers.  Na 48u mag u mascara aanbrengen waardoor de wimpers nog meer opvallen.  De krulling blijft zo’n 8 weken en verminderd geleidelijk aan.  Zo heb je dus al 2 maanden kunnen wennen aan extension-loos te zijn.

meer info? contact

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *