Express lashes…

Wilt u een keer extensions, maar heeft u niet het budget om elke 3à 4 weken deze te laten bijwerken?  Of heeft u weinig tijd?  Of misschien wilt u dit enkel voor een speciale gelegenheid?

Dan kan u kiezen voor de express lashes!  Op een half uurtje tijd heeft u mooie opvallende wimpers voor een schappelijke prijs.

PRIJS: € 40,00

Wat moet u weten?

Express lashes zijn niet te vergelijken  met wimperextensions.  U dient deze na 2 weken te laten verwijderen en eventueel nieuwe laten plaatsen.  Verwijder NOOIT de wimpers zelf om schade te voorkomen!

Voor wie zijn deze geschikt?

Ideaal wanneer u claustrofobie heeft of wanneer u niet lang met de ogen gesloten kan liggen, enz.  Hiernaast zijn ze ideaal om voor een budgetvriendelijke prijs een keer je wimpers extra te laten opvallen, bijv. een feest.

Zijn ze even mooi als andere extensions?

Je kunt het niet vergelijken met one-by-one of volume, maar het laat je wimpers wel extra opvallen.

Waarom na 2 weken verwijderen?

Express lashes worden op de wimpers bevestigd zonder dat er een wimper afgezonderd wordt van de andere wimpers.  Hierdoor worden ze bevestigd op meerdere natuurlijke wimpers.  Doordat elke wimper een eigen groeisnelheid heeft, moeten de extensions verwijderd worden na max 2 weken.  Doe je dit niet dan kunnen je wimpers beschadigd worden.